Vacature: Parttime Commercieel administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een manusje-van-alles en wil jij je bezig gaan houden met marketing, administratie en verkoop? Dan zoekt onze opdrachtgever in Surhuisterveen jou!

In deze veelzijdige functie ga jij een klein en hecht team versterken en heb je een uitgebreid takenpakket. Je ondersteund de planner en verkoopafdeling met administratieve werkzaamheden. Zo ga jij je bezig houden met het maken van offertes en verwerk je de orders. Ook ga je klanten bellen om de uitgebrachte offerte te bespreken. Het is jouw taak om de website up-to-date te houden. Je hebt een vlotte pen om teksten te schrijven en deze op de website te plaatsen. Je draagt zorg voor de online- en offline marketing en je houdt je bezig met social-media uitingen.

Functie-eisen

  • Ervaring met online- en offline marketing
  • Een afgeronde mbo niveau 3 / 4 opleiding

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in adviseren en leveren van zonne-energie producten. Het team bestaat uit negen medewerkers in de buitendienst én binnendienst.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor 16 tot 24 uur in de week waarvan de werkdagen in overleg zijn. Bij goed functioneren kun jij hier voor langere tijd aan het werk en met uitzicht op een vast dienstverband. Het bruto uurloon is op basis van de kennis en ervaring die je mee brengt en ligt tussen de € 13,81 en € 14,96 conform de cao Metaal en Techniek. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Ben jij een duizendpoot en is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 10 december tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature Commercieel administratief medewerker? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via