Vacature: Productiemedewerker / operator

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwoMboHboWo

Over de functie

Heb jij enige ervaring als operator en ben jij op zoek naar een fulltime job? Lees dan snel verder want dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Als productiemedewerker / operator ben je bij dit bedrijf samen met je collega's verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van verschillende machines. Je hebt bij dit bedrijf te maken met twee afdelingen: de afdeling 'paintlines' en 'duetten'.
Op de 'paintlineafdeling' worden lang rollen aluminium gesneden en gekleurd, hier ben jij samen met je team/collega's verantwoordelijk voor. Op de 'duettenafdeling' krijg je een eigen machine/station en krijg je extra verantwoordelijkheden. Over het algemeen heb je te maken met een drie-ploegendienst. 

De werktijden van de drie ploegendiensten zijn als volgt: 06.00 uur tot 14.00 uur, 14.00 uur tot 22.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur.

Functie-eisen

  • In 3 ploegendiensten werken
  • Ervaring in de productieomgeving (liefst als operator)
  • Mbo diploma

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken ligt in de omgeving van leek. Zij zijn dé specialist in het maken van gevelbekleding zoals luxaflex en duettes. Wereldwijd werken er zo'n 23.000 mensen uit meer dan 100 verschillende landen voor dit bedrijf. Op de afdeling in Leek werken circa 70 mensen. De kracht van het bedrijf ligt in het vermogen om innovatieve, hoogwaardige en gepatenteerde producten te ontwikkelen die in miljoenen woningen en openbare gebouwen over de gehele wereld toegepast worden.

Wat wij bieden

Een functie waarin jij samen met je team verantwoordelijk bent voor een goed verloop van het productieproces! De arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn marktconform en kennen een ploegentoeslag van 20% bovenop je standaard uurloon (tussen de € 2850,- en € 2950,- bruto per maand inclusief toeslagen)

Ben jij de productiemedewerker / operator waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk 3 December. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'productiemedewerker / operator'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via