Vacature: Inkoper grote machines

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij stressbestendig, heb je oog voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en zit onderhandelen in je bloed? Lees dan snel verder want dan past deze vacature misschien wel bij jou!

Voor een groeiende handelsonderneming in de buurt van Assen zijn wij op zoek naar een inkoper die niet bang is voor grote machines! Niet om zelf te besturen, maar om de zoektocht aan te gaan naar bijvoorbeeld een grote overslagkraan. Jij schat vervolgens in wat er allemaal aan moet gebeuren om deze met een goede marge weer te kunnen verkopen. Machines inkopen kan in Nederland, maar gebeurd bijvoorbeeld ook vaak bij onze Oosterburen. Het is dus van belang dat jij de Engels en Duitse taal beheerst.
Als je eenmaal een inkoop hebt gedaan, is het ook aan jou de taak om de machine op de werkplaats te krijgen. Hoe? Daar ben jij creatief genoeg voor om dat uit te zoeken! Ook zal jij een deel van de website bijhouden en houd jij je collega's goed op de hoogte van alle zaken waar jij mee bezig bent.

Functie-eisen

  • Enige ervaring als inkoper / sales
  • Affiniteit met (grote) machines
  • Beheersing van de Engels en Duitse taal
  • Kan goed overweg met computers
  • Stressbestendig en communicatief vaardig

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een groeiend bedrijf- gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmaterieel. Gebruikte machines worden opgekocht, opgeknapt en vervolgens weer door verkocht. Een échte handelsonderneming. Met grote machines bedoelen we dan ook écht grote machines, denk aan: overslagkranen, haven machines, sloopmachines, Sennebogen kranen en grote rupskranen. Verder beschikt de handelsonderneming over een eigen werkplaats, waar machines gerepareerd- en onderhouden worden. Op dit moment werken er zo'n 10 medewerkers, waardoor de lijnen kort zijn (en ook kort zullen blijven). Kernwoorden die hoog in het vaandel staan zijn onder andere: kwaliteit, werksfeer, collegialiteit, veiligheid en welzijn.

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend en groeiend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw loon wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek, jouw ervaring en leeftijd. Denk daarbij aan een maandloon van tussen de €2600,- en €3100,-

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 3 December. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "Inkoper grote machines" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via