Vacature: Operator Vapro B|C

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan als operator en ben je in het bezit van je Vapro C en/of B diploma. Wil je aan de slag bij een groeiend bedrijf in de omgeving van Stadskanaal? Denk je na het lezen van deze vacature dit is mijn baan? Dan zien we jou sollicitatie graag tegemoet.

In een ervaren team van medewerkers zoekt onze opdrachtgever een operator met een proactieve en flexibele instelling die in een 5-ploegendienst wil werken. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien tot ploegleider. Dus zie jij het zitten om vastigheid voor de toekomst te krijgen dan is dit jouw kans!

Je werkzaamheden als operator bestaan uit het uitvoeren van in-proces controle en kwaliteitsmetingen, registratie van het proces en het starten en stoppen van het proces. Het oplossen van kleine storingen en het verrichten van kleine reparaties en het uitvoeren van onderhoud. Tevens signaleer jij gebreken, fouten en bijzonderheden en rapporteer jij deze. Tevens help je met het laden en lossen van het eindproduct en de grondstoffen. We zoeken iemand die snel leert en meedenkt de processen te optimaliseren. Nog geen werkervaring? Maar wel een opleiding gevolgd richting vapro B of levensmiddelentechnologie? Ook dan komen we graag met jou in contact.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo 4 opleiding Vapro C, levensmiddelentechnologie of procestechnologie (HBO)
  • slim en proactief
  • in 5-ploegendienst willen werken
  • initiatief durven nemen
  • woonachting omgeving Stadskanaal

Over het bedrijf

Als wereldwijde marktleider streeft onze opdrachtgever ernaar waarden te creëren die ten goede komen aan hun klanten, aandeelhouders en medewerkers. Hun activiteiten als wereldwijd opererende onderneming zijn voortdurend gericht op het handhaven van het bedrijfskader en het handhaven van de hoge normen. Het bedrijf in het noorden van het land is een onderdeel van een internationaal bedrijf. Het is een moderne fabriek met een volautomatische productiestraat. Er worden producten gemaakt voorgezondheidsproducten en levensmiddelen. Op dit moment werken er 17 mensen.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden behoort. Je ontvangt een ploegentoeslag conform de cao Margarine- en Spijsvetindustrie. Ben je een starter dan ontvang je een bruto uurloon van € 13,00. Heb je meer ervaring dan ontvang je een hoger salaris. Heb jij zin om te starten als operator? Solliciteer dan op de vacature "operator Vapro B|C" voor 11 december. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Abiant Stadskanaal. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via