Vacature: Terreinmedewerker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een positieve, hardwerkende medewerker die graag veel verschillende werkzaamheden doet? Ja? Mooi! Dan hebben wij een leuke vacature voor jou beschikbaar in de buurt van Delfzijl.

Als terreinmedewerker ben je bij dit bedrijf allround inzetbaar. Je begint bij het begin en steeds meer leer je verschillende werkzaamheden. Dit kan zijn het verladen van vrachtwagens en schepen, het helpen met schoonmaakwerkzaamheden, het netjes houden van het terrein, ondersteunen bij de weegbrug, administratieve werkzaamheden, grasmaaien en de technische dienst ondersteunen. Je bent iemand die het werk ziet liggen en ondersteunt andere collega’s waar nodig met hun werk. Hiervoor is een vooropleiding dus geen harde eis, maar je moet wel aantoonbaar gemotiveerd zijn. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • woonachtig in de omgeving van Delfzijl 

Over het bedrijf

Jij gaat werken voor een bedrijf dat opslag regelt voor dierlijke- en plantaardige oliën en vetten. Dit slaan zij op in tanks. Deze producten komen aan met vrachtwagens of schepen.

Wat wij bieden

Een uitdagende en leerzame werkomgeving waar geen dag hetzelfde is! Het is een functie voor circa 5 maanden. Jouw salaris ligt tussen de €6,- en €12,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je werkt 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. Echter het kan voorkomen dat je ook in de avonden en weekenden wordt opgeroepen. 

Wil jij als 'terreinmedewerker' aan de slag? Wacht dan niet langer en solliciteer. Solliciteren kan tot en met 10 december. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via