Vacature: Uitvoerder Grondverzet Elzinga Groep

  • Salaris Tussen € 19,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als uitvoerder grondverzet werk je binnen het team van grondverzet. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van de diverse cultuurtechnische projecten voornamelijk in de regio in Noord-Groningen.

Binnen de afdeling grondverzet bestaan de werkzaamheden onder meer uit projecten zoals het egaliseren van de landerijen, profileren van sloten, het herinrichten van (natuur)gebieden – aanleggen van natuurvijvers, ecologisch vogelbroedeiland/waterbassin, enz. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

In dit bijzondere segment van de GWW heb je interesse en kennis van bodemsoorten en ondergrond. Daarnaast adviseer je de opdrachtgever en weet je welke technieken je moet toepassen (verdichting, voorbelasting, verticale technieken. Je bent bekend met het toepassen van de GPS, het tekenen in Autocad en het maken van bestekken.

Met jouw ervaring weet je hoe je goed en gedreven uitvoering en leiding moet geven aan het team en kun je schakelen tussen de projecten. Je stuurt aan op voortgang, kwaliteit, rendement en veiligheid. Veiligheid heeft je dagelijkse prioriteit en dat draag je ook uit in het team. Je geeft toolboxmeetingen en bespreekt de verschillende veiligheidssituaties. 

Enkele kenmerken die we graag zien in de uitvoerder: Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, leidinggeven aan de medewerkers op de projecten, contacten met opdrachtgevers, onderaannnemers en leveranciers, het bewaken van het kostenbudget, inmeten met GPS en de gegevens kunnen verwerken in Autocad en uitvoering geven aan de veiligheidscultuurladder. Fulltime beschikbaar en geen zeker geen 7-4 mentaliteit!

Het directe team waar je mee samenwerkt bestaat uit: de projectleider, de werkvoorbereider en collega uitvoerder. Met elkaar bewaak je de planning van de projecten, stem je af welke materialen/machines en mensen afgeroepen moeten worden, bereid je tekeningen voor in Autocad en wikkel je de administratie van de projecten af. In het veld heb je ondersteuning van de meewerkend assistent uitvoerder en de machinisten. Geen dag is hetzelfde, maar samen zorg je als team dat de klus wordt geklaard.

Functie-eisen

  • hbo/mbo+ werk-en denkniveau met een mbo 4 opleiding richting civiele techniek/groene ruimte of aanverwant (Milieukunde, Tuin-en landschapsinrichting) 
  • Minimaal 3-5 jaar praktische werkervaring in het grondverzet e/o GWW (soortgelijke rol)
  • Het kunnen schakelen tussen de projecten
  • Rijbewijs BE

Over het bedrijf

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946 en is in de afgelopen uitgegroeid van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. 

De Elzinga Groep bestaat uit een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, de grond-, weg- en waterbouw en productief in het fabriceren, onderhouden en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. In de afgelopen 70 jaar groeide Elzinga Groep van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. Met ruim 150 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant door een optimale oplossing voor elk probleem te bieden. Hierbij wordt de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren. Elzinga is een no nonsense familiebedrijf in ontwikkeling. De structuur is plat en heeft korte lijnen. De organisatie is hecht, de cultuur is informeel met hardwerkende, trotse collega’s.

Wat wij bieden

Afwisselend werk en een prettige werksfeer binnen een integere en hechte organisatie. Een uitdagende functie als Uitvoerder Grondverzet.  De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk, met de bedoeling om tot een vast dienstverband te komen. Beloning vindt plaats aan de hand van de GGI cao schaal I (voorheen LEO). Hierin wordt gekeken naar jouw relevante ervaring. Het uurloon ligt tussen de € 19,- en € 24,- per uur. Naast een bedrijfsauto ontvang je een laptop en smartphone. 

Grijp jij deze kans met beide handen aan om als Uitvoerder Grondverzet aan de slag te gaan? Dan zien wij graag je cv met motivatie tegemoet! Solliciteren kan tot en met 10 december. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via