Vacature: Allround Hovenier onderhoud

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij als allround hovenier op zoek naar een baan met vaste werktijden? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Jouw werkzaamheden vinden plaats in Uithuizen op een (bedrijven)terrein. Let op: het gaat om een veelzijdige functie waarbij je meer doet dan alleen groenonderhoud. Als allround hovenier zorg je ervoor dat het terrein netjes blijft. Zo ben je bezig met: grasmaaien, bosmaaien en snoeien. Ook verricht je trekker werk. En door jouw technische inzicht kan je af en toe wat sleutelen aan de trekker. Andere werkzaamheden zijn het bestraten (zowel nieuwe bestrating als tegen verzakking), tekening lezen, het assisteren van de operator bij de werkzaamheden (buizen vastkoppelen) en andere veelvoorkomende werkzaamheden (bijvoorbeeld administratie en urenverwerking). Dit alles doe je niet alleen. Je werkt samen met een andere collega om alle onderhoudswerkzaamheden op het terrein rond te krijgen. 

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding in het groen
  • de volgende certificaten: bosmaaier, motorkettingzaag, spuitlicentie en VCA

Over het bedrijf

Het is een kleinschalig en veelzijdig hoveniersbedrijf in de omgeving van Spijk. Van boomverzorging tot groenvoorziening, hovenierswerk en onkruidbestrijding voorzien zij voor klanten. Ze vinden het belangrijk om goed resultaat af te leveren en staan bekend om hun gedreven team en passie voor groen.

Wat wij bieden

Een vaste fulltime functie. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur. Eventueel is vier dagen in de week ook bespreekbaar.

En verder? Een baan voor langere tijd met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt terecht in een klein en dynamisch team waarbij samenwerken centraal staat! Beloning vindt plaats op basis van ervaring en de cao hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 15,30 bruto per uur. Ook worden de gereden kilometers vergoed. 

Ben jij de allround hovenier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Solliciteren kan tot en met 1 december. Mocht je vragen hebben of meer willen weten bel ons uitzendbureau in Spijk dan gerust op telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via