Vacature: Servicemonteur huisvesting

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een uitdagende baan waarbij je zelfstandig op pad gaat als servicemonteur huisvesting? Dan hebben wij de ideale vervolgstap in jouw carrière!

Als servicemonteur rijd jij 's ochtends met je bus gelijk richting klanten. Maar het kan ook voorkomen dat je af en toe samen met een collega op pad gaat! Jij zorgt ervoor dat ze tijdig hun sleutel in ontvangst kunnen nemen en wanneer gasten weggaan voer je een eindinspectie uit. Hierbij zorg je er ook voor dat de voorraad  en wanneer er storingen zijn in de woningen weet jij het probleem op te sporen en ook op te lossen. Verder voer je legionella-spoelingen uit bij leegstand. Ook plaats je traphekjes, tuinhekken, medische hulpmiddelen e.d.
Daarnaast controleer je ook op de uitvoering van onderaannemers, zoals schoonmaak een groenvoorziening. 

Functie-eisen

  • aantoonbare relevante werkervaring 
  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat of bereid om deze te halen
  • goede beheersing van de Nederlands taal 
  • communicatief vaardig

Over het bedrijf

Of mensen nu op zoek zijn naar een (tijdelijke) woonruimte, hotel of auto/taxi, zij regelen het. Zo bieden zij door de provincie verschillende woningen en appartementen aan om te huren. En wanneer mensen op zoek zijn naar een hotel, dan regelen zij dit ook. Zelfs wanneer het gaat om kantoor- en/of vergaderruimtes! Verder regelen zij ook auto- of bus verhuur. Tot slot regelen zij ook een breed pakket aan facilitaire diensten. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Spijk.

Wat wij bieden

Als servicemonteur is geen dag hetzelfde. Elke week heb je andere klussen en taken die voorbij komen. Je hebt een zelfstandig rol. Wij bieden jou een fulltime functie voor langere periode. Het uurloon is afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsachtergrond en ligt tussen de €11,- en €15,- per uur.

Spreekt deze baan als servicemonteur huisvesting jou aan? Dan zien we graag jouw cv tegemoet. Solliciteren kan tot en met 1 december. Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je gerust bellen met ons uitzendbureau in Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22. Zij vertellen je graag meer over deze mooie baan!

Deel deze vacature via