Vacature: Leerling glazenwasser

  • Salaris Tussen € 7,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Vind jij het geen probleem om vroeg te beginnen. Ben jij iemand met karakter en heb je geen hoogtevrees en houd je daarbij ook van schone ramen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor schone glazen en gevelreiniging bij zowel particulieren als bedrijven. Je werkt als leerling glazenwasser samen met een ervaren collega om jezelf verder te ontwikkelen en je verder te specialiseren door middel van een interne opleiding.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat of bereid deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een professionele schoonmaakorganisatie met ervaren  en opgeleid personeel. Constant zijn zij bezig met het innoveren op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Wegens uitbreiding van het huidige team zijn zij op zoek naar een leerling glazenwasser.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere periode en bij wederzijds goed bevallen uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt verloond volgens cao Schoonmakers-, en glazenwassersbedrijf waarbij je uurloon als leerling glazenwasser tussen de € 7,- en € 12,- bruto per uur ligt. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd/ervaring.

Ben jij de 'leerling glazenwasser'  waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 14 december. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'leerling glazenwasser' neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via