Vacature: Medewerker paardenhouderij

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij van het aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? En wordt jij blij van het werken met 'jonge' paarden? Dan hebben wij voor jou de perfecte baan!

Jij vind het leuk om de hele dag afwisselend werk te doen en schroomt er niet voor om vieze handen te krijgen. Je gaat met name stalwerkzaamheden verrichten zoals uitmesten, voeren de 'jonge' paarden in het land zetten maar ook het spelen van de rijbakken met behulp van een trekker horen hierbij.
Omdat je veel met 'jonge' paarden werkt is enige ervaring vereist want naast de stalwerkzaamheden ga je de 'jonge' paarden ook veel in handen hebben om ze sociaal te krijgen naar de mensen toe zodat ze een goede basis mee krijgen om zo op latere leeftijd beleerd te worden voor de sport.

Functie-eisen

- je hebt aantoonbare ervaring met paarden

Over het bedrijf

Je komt te werken op bekende paardenhouderij waar ze met name veel aan fok, opfok en het beleren van 'jonge' sportpaarden doen.
Er staan zo'n 50 veulens en diverse jonge paarden in opleiding die jij samen met 6 andere collega's gaat verzorgen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende baan met veel afwisseling en leuke collega's waar je in een open en gemoedelijke sfeer je helemaal thuis gaat voelen. Je bruto uurloon ligt tussen de € 8,- en € 12,- en wordt betaald conform de cao diehouderij.

Heb je interesse in de vacature medewerker paardenhouderij? Solliciteer dan voor 12 december of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via