Vacature: Pendelchauffeur CE

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMboHavoVwo

Over de functie

Is het rijden op een Scania jou droom en wordt je helemaal blij van het kilometers vreten met deze vrachtwagen? Dan zoekt deze groengas Scania jou als chauffeur!

Als pendelchauffeur werk jij van maandag tot en met vrijdag op vaste tijden namelijk van 15.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag heb je ‘gewoon’ lekker weekend. Je controleert, laad en lost je vracht volgens bijbehorende transportbonnen en vervoerd vervolgens de gasflessen van A naar B en weer terug. Omdat je met gasflessen werkt is het belangrijk dat je in het bezit bent van je ADR-certificaat en je lading kunt lossen middels een kooiaap.

Functie-eisen

  • VCA of bereid om deze op korte termijn te behalen
  • ADR
  • Rijbewijs CE en code 95
  • Heftruckcertificaat of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor komt te werken is gespecialiseerd in het leveren en transporteren van diverse soorten gassen. Je kunt hierbij denken aan industriële gas maar ook gas voor ‘eigen gebruik’ denk bijvoorbeeld aan je barbecue thuis. Je komt in een enthousiast team van collega’s te werken waarbij een collegiale werksfeer en enthousiasme voorop staan. Samen sta je tenslotte sterker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan met uitzicht op een vast contract met vaste werkdagen en vaste werktijden. De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Het bruto salaris wat wij jou bieden is € 14,98 per uur conform cao bedrijf eigen regeling, tevens krijg je een reiskostenvergoeding voor je woon-werk kilometers a € 0,19 per gereden kilometer.

Ben jij de gemotiveerde pendelchauffeur die wij zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar voor 15 december! Voor vragen of meer informatie over deze vacature 'pendelchauffeur CE' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via