Vacature: Broodbezorger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Westerbork
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een parttime broodbezorger. Zit jij graag achter het stuur en ben je beschikbaar in de ochtenden? Lees dan snel deze leuke vacature voor broodbezorger.

Als broodbezorger vervul jij een belangrijke rol binnen het team. Zodra de bakker het brood en gebak heeft gebakken zorg jij ervoor dat de twee winkels worden bevoorraad. Ook zorg jij ervoor dat bestellingen op het afgesproken tijdstip worden bezorgd bij de klant. Deze bestellingen bezorg jij in Beilen en directe omgeving. De bakkerij is op maandag t/m zaterdag geopend. Je werkt op doordeweekse dagen van 6.00 uur tot ongeveer 9.30 uur. Op de zaterdag werk je van 6.00 tot 11.00 uur. Het is bespreekbaar om enkele ochtenden in de week te werken.  

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs B
  • klantvriendelijk
  • beschikbaar in de ochtenden

Over het bedrijf

De bakkerij heeft 2 vestigingen in de gemeente Midden Drenthe. Het leveren van een goede kwaliteit broden, koeken en taarten is waar ze bekend om staan en willen staan. De winkels staan bekend om hun uitstraling en de klantvriendelijke medewerkers. Vanuit de omgeving weten de klanten daarom ook trouw de winkel te vinden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime werkplek bij een bakkerij dat een begrip is in de omgeving van Beilen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,00 en de € 13,00 conform de Bakkers cao.

Ben jij de broodbezorger waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 14 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature "broodbezorger"? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via