Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 11 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wanneer jij om 19:10 de deur achter je dicht trekt, dan zijn je collega's weer super blij met hun schone werkomgeving. Zie jij het zitten om elke middag in Wolvega de boel aan kant te maken in een super enthousiast team? Lees dan snel verder en wie weet start jij in december met jouw nieuwe schoonmaakbaan.

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het bedrijf wordt dagelijks druk bezocht en het is daarom belangrijk dat alles goed schoon is. Snelheid is hierbij belangrijk maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste. Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 uur en 19:10 uur. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig aan de slag binnen het bedrijf. Het is een super leuke plek om te werken en je wordt deel van het enthousiaste team. In totaal werk je met 3 collega schoonmakers in het pand. Bij ziekte en vakanties spring je extra bij. Samen laten jullie alles weer netjes en verzorgd achter.

Functie-eisen

  • werkervaring in de schoonmaak
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.
  • beschikbaar vanaf 13 december

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend resultaat. Onze opdrachtgever houdt van snel schakelen en korte lijntjes! Super fijn want dat betekend dat jij misschien volgende week al kunt starten!

Wat wij bieden

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke middag aan de slag. Het totaal aantal uren per week is circa 11 uur per week. Het betreft een dienstverband voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Wolvega, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Wolvega? Solliciteer dan voor 1 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker kantoorpand'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via