Vacature: Montage-magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Lijkt het jou leuk om montagewerkzaamheden uit te voeren door heel Nederland? Lees dan snel verder want dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

De montagewerkzaamheden vinden plaats zowel op de vestiging van onze opdrachtgever als op locaties door geheel Nederland, waarbij je soms meerdere dagen/nachten van huis bent. 

Je werkt mee aan een project vanaf de start tot aan het opleveren. In de buitendienst ben je zelfstandig of met collega’s verantwoordelijk voor de afwerking van een project. Je hebt contact met de opdrachtgever en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van het geheel. Op locatie durf je als montagemedewerker de verantwoordelijkheid te nemen om te zorgen voor een tevreden klant. Samen of zelfstandig zorg jij ervoor dat de werkzaamheden tijdig en correct worden uitgevoerd, je begeleidt en ondersteunt je collega’s bij diverse werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • Je bent representatief, klantvriendelijk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je beschikt over technisch inzicht (ervaring met elektra is een pré)
  • Je hebt enige relevante werkervaring binnen de meubelbranche/verhuizingen
  • Je bent fulltime en flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gevestigd in regio Leek, is een familiebedrijf waarin samenwerking en respect voor mens en milieu belangrijk is. Vanuit deze basis streven zij constant naar manieren om het meubilair nóg beter en sneller te kunnen leveren, waar en wanneer jij maar wilt. In de afgelopen jaren hebben zij flink uitgebreid en beschikken ze over een magazijn van ruim 4000m² en een kantoor mét showroom van 750m². Onze opdrachtgever legt als projectinrichter de focus op het inrichten van studentenhuisvesting en recreatiewoningen. Het montageteam bestaat uit jonge mensen die allemaal voldoende kennis, kunde en ervaring hebben om gezamenlijk of individueel een mooi resultaat neer te zetten.

Wat wij bieden

Wij bieden een gevarieerde en afwisselende functie voor een langere tijd. Het betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag voor een langere periode met kans op een contract voor onbepaalde. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 13,- per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als montage-magazijnmedewerker in de omgeving van Leek? Solliciteer dan uiterlijk 10 December. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Montage-magazijnmedewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via