Vacature: (leerling) Schilder

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben je schilder of wil je graag het schildersvak leren? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever staat open voor ervaren schilders en leerlingen.

Voor onze opdrachtgever in Leek zijn wij op zoek naar een ervaren of leerling schilder. Het werk bestaat grotendeels uit onderhoudsschilderwerk aan woningen van particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen en stichtingen. Je werkt zowel binnen als buiten en voornamelijk in Noord-Nederland.
Mocht je nog niet heel veel ervaring hebben als schilder dan word je begeleid door een echte vakman. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je alle aspecten van het vak zelfstandig uit kan voeren.

Functie-eisen

  • (enige) werkervaring als schilder
  • rijbewijs B
  • nauwkeurig en klantgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf met ongeveer 25 medewerkers. De sfeer is gemoedelijk en de lijnen zijn kort. Opvallend is het lage verloop van personeel. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en voelen zich mede daardoor erg op hun plek.
Wat betreft het werk pakken ze alles aan: van monument tot nieuwbouw, van binnen- tot buitenwerk en van spoedreparaties tot regulier onderhoud.

Wat wij bieden

Wanneer het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor langere tijd. Het salaris wordt bepaald in overleg met jou en onze opdrachtgever, maar de Schilders cao geldt als leidraad.
Daarnaast krijg je een auto van de zaak ter beschikking en ontvang je ook de juiste kleding van de opdrachtgever. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature schilder? Solliciteer dan gelijk! Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we de mogelijkheden bespreken. Neem voor vragen contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via