Vacature: Crew coördinator

  • Salaris Tussen € 2250,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als crew coördinator zorg jij ervoor dat niets tussen wal en schip raakt! Jij bent een belangrijke schakel tussen de planning en de bemanning. 

In deze rol als crew coördinator onderhoud je contact met zeevarenden aangaande bemanningswisselingen. Ook heb je veel contact met (manning)agenten en intern in de eigen organisatie. Verder regel je de juiste administratieve afhandeling voor de schepen. Hierbij kan je denken aan het aanvragen van bemanningsdocumenten en andere vereiste documentatie. Je geeft ook advies aan crew managers wanneer het gaat over de uitvoeringen van wisselingen in de bemanning. En je neemt, daar waar nodig ook deel aan overleg. Als crew coördinator is het belangrijk dat je gestructureerd en efficiënt werkt, goed weet te plannen en coördineren.

Functie-eisen

  • mbo werk- en denkniveau
  • aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • het Officepakket kent voor jou geen geheimen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde internationale scheepvaartonderneming die actief is op het gebied van zeetransport, scheepsbeheer en -management en op- en overslag. Een ervaren, vakkundig en gedreven team staat garant voor de oplossing van de meest uiteenlopende maritiem logistieke vraagstukken.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een afwisselende functie als crew coördinator. Je gaat werken in een dynamische, internationale organisatie waar je nauw samenwerkt met behulpzame en gedreven collega’s. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn € 2250,- en € 2600,- bruto per maand. Is deze rol als crew coördinator jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via