Vacature: Opticien Pearle

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Als opticien is elke dag weer een top avontuur. Geen dag is het zelfde en het werken met mensen is iets waar je super blij van word. geen dag hetzelfde. Het is prachtig om je klanten te helpen aan perfect zicht! Voor de Pearle in Leeuwarden zoeken we een ervaren opticien die voor onbepaalde tijd aan de slag wil. Ben jij toe aan een nieuwe werkgever waar jij je zelf verder kunt ontwikkelen?

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast, adviseer je klanten en help je ze bij de keuze van brilmonturen en brillenglazen. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. Verder voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. De vacature is onstaan vanwege toenemende drukte. Er zijn volop kansen om voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf te gaan werken! De vacature staat uit in Leeuwarden maar ook in Surhuisterveen zijn er mogelijkheden om al opticien aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • representatief
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • Mbo 4 werk- en denkniveau
  • MBO opticien afgerond (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever de Pearle is een franchiser en heeft meerdere vestigingen in Friesland. In totaal zijn er ongeveer 15 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het team is een mix van ervaren medewerkers en een aantal nieuwe medewerkers. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op donderdagavonden en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform een bedrijfs eigen regeling en komt tussen de € 13,- à € 16,- bruto per uur afhankelijk van je ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als opticien bij de Pearle? Solliciteer dan voor 14 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Opticien Pearle? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via