Vacature: Agrarisch Accountmanager

 • Salaris € 2567 - € 3489
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Scheemda
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Voel jij je aangetrokken tot de agrarische wereld en agro-industrie? Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel klanten als medewerkers? Tweemaal een ja? Lees dan verder, want Abiant is op zoek naar een agrarisch accountmanager (accountmanager agro).

Wat ga je doen?
Diversiteit in je werk(dagen) en genoeg uitdagingen, daar houd jij van. Met jouw leaseauto, laptop en mobiele telefoon kom je op de mooiste plekken in de regio. Hier ben jij hét gezicht van Abiant voor uitzenden en detacheren in de agrarische sector. In de functie van agrarisch accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van nieuwe en bestaande opdrachtgevers en het onderhouden van contacten met onze zeer gewaardeerde uitzendmedewerkers: Abianters. Je onderhoudt de contacten met bestaande agrarische opdrachtgevers en overtuigt daarnaast prospects om ook plezierig zaken met jou te doen.

Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • vraag en aanbod tussen opdrachtgevers en medewerkers bijeenbrengen
 • adviseren van opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken en het lidmaatschap van de coöperatie Agrarische Bedrijfsverzorging Abiant
 • presenteren van de Abiant Uitzendgroep op beurzen, open dagen en soortgelijke evenementen
 • meedraaien in het rooster van de bereikbaarheidsdiensten

Deze functie is dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdrachtgevers, collega’s én de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Daarbij past een teamplayer met een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Collega aan het woord

‘Ik start de ochtend met een druk op de knop van het koffiezetapparaat. Onder het genot van een goede kop koffie check ik de binnengekomen mails en kijk ik of er nog interessante sollicitaties zijn. Ik bereid mijn bezoeken voor en schakel met collega Harm Jan of er opdrachtgevers zijn die aandacht nodig hebben. Bij de bezoeken behandel ik diverse onderwerpen. Denk aan het lidmaatschap van de coöperatie, de personele bezetting en verzorgingsmethoden als (klauw)bekappen en veerscheren. Terug op kantoor verwerk ik de ontvangen vacature en registreer ik alle bezoeken. In de middag bezoek ik medewerkers die voor Abiant actief zijn en kijk ik of alles naar wens is. Bij terugkomst bestel ik een set laarzen, aangezien die van de medewerker lek zijn. Ook dat hoort erbij!

Sander Oosterbeek, agrarisch accountmanager Abiant

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je makkelijk tussen diverse niveaus en weet je, door jouw kennis van de agrarische sector, bij te dragen aan het succes van Abiant. Je signaleert en benut kansen in de markt. Verder ben je overtuigend, creatief, innovatief, benaderbaar en een echte doorzetter. Aanvullende beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • relevante werkervaring
 • kennis van de agrarische markt (is een pré)
 • beschikbaarheid van 32 tot 40 uur

Over het bedrijf

Abiant is uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Deze trouwe opdrachtgevers wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • een salaris tussen €2.567,- en €3.489,- o.b.v. 37,5 uur (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 dagen compensatieverlof per jaar op basis van een fulltime dienstverband
 • een auto van de zaak
 • een laptop en mobiele telefoon
 • winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen


Enthousiast?
Kun jij je vinden in ons profiel? Solliciteer dan en laat je cv achter. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Voor vragen over de selectieprocedure is Marije Klomp (corporate recruiter) bereikbaar op 06-23 70 99 91.

Deel deze vacature via