Vacature: Corveeër

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een schone en veilige werkomgeving? Ben jij daarnaast niet bang om vieze handen te krijgen? In Wijster zijn wij op zoek naar een corveeër.

Als corveeër zorg jij voor een schone en veilige werkomgeving. Door jouw zorgvuldige manier van werken blijft de afvalverwerkingsfabriek en het buitenterrein schoon. Het stofzuigen van bordessen, legen van vuilnisbakken en en vegen van vloeren zijn enkele van jouw werkzaamheden. Bij een fabrieksstop help je mee om de fabriek grondig te reinigen en op een ander moment veeg je het buitenterrein schoon. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de fabriek schoon is en het buitenterrein er netjes bij ligt. Deze schoonmaakwerkzaamheden voer je uit bij een schoonmaakbedrijf dat de werkzaamheden uitvoert bij een afvalverwerkingsbedrijf. 

Functie-eisen

  • Vca-certificaat 
  • fulltime beschikbaar (bij voorkeur)
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf dat werkzaamheden verricht door heel Nederland. Kwaliteit, veiligheid, service en een persoonlijke benadering is waar ze voor staan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in de industriële schoonmaak. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,44 en de € 12,00 conform cao Schoonmaak. Na een jaar gewerkt te hebben via Abiant bestaat de kans dat de opdrachtgever je rechtstreeks in dienst gaat nemen. 

Ben jij de corveeër waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk, maar voor 13 december, op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature corveeër? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via