Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij bijdragen aan het leggen van straatwerk van verschillende mooie projecten en weet jij van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als opperman bestratingen werk jij meestal samen met je collega aan straten, trottoirs, tuinen, speeltuinen, parken en bedrijventerreinen. Jij zorgt ervoor dat je collega makkelijk kan doorleggen met stenen. Je sorteert handmatig het materiaal, knipt stenen en zet banden zodat je collega straatlegger in één keer door kan. Daarnaast voer je grondwerkzaamheden en lichte straatwerkzaamheden uit.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • bij voorkeur in het bezit van VCA

Over het bedrijf

Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft door verschillende mooie projecten zichzelf als een begrip in de regio neergezet. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen is er uitbreiding nodig va het huidige team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan in een uitdagende functie als opperman stratenmaker. Je bruto uurloon ligt tussen de € 10,- en € 13,- conform cao Groen Grond & Infrastructuur.

Ben jij de opperman stratenmaker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 16 december jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature 'opperman stratenmaker' Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via