Vacature: Assistent Boomverzorger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Kollumerzwaag
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent niet bang voor vieze handen, werkt graag met machines en bent het liefst de hele dag in buitenlucht! Als dit jou aanspreekt, ben jij de perfecte man/vrouw voor deze vacature assistent boomverzorger in de omgeving van Kollumerzwaag. 

Als assistent boomverzorger houd jij je bezig met het planten en onderhoud van de bomen. Je gaat zagen met de motorkettingzaag en versnippert de takken met de versnippermachine. Verder assisteer je vanaf de grond je collega die op hoogte de takken zaagt. Naast boomzorg hoort ook tuinonderhoud bij je takenpakket, samen met je collega zorg je ervoor dat de klant kan genieten van zijn/haar tuin.

Je werkweek bestaat uit 2 of 3 dagen, die zijn te verdelen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Functie-eisen

  • fysiek sterk 
  • motorkettingzaagcertificaat 
  • affiniteit met de groene sector

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een klein bedrijf in de regio van Kollumerzwaag, die is gespecialiseerd in boomverzorging en ook tuinonderhoud uitvoert. Je gaat nooit alleen op pad en de klanten bevinden zich in de bovenste helft van Nederland. De eigenaar van het bedrijf heeft ruime ervaring in het vak en deelt graag zijn kennis.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime baan voor 2 tot 3 dagen per week. Een baan voor langere periode met de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen tot een vakman in de groene sector. Het salaris is conform de cao Hoveniersbedrijven tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Ben jij de assistent boomverzorger waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag voor 16 december jouw sollicitatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via