Vacature: Stagiaire Abiant Leek

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Volg je een hbo opleiding en ben je vanaf februari op zoek naar een leuke, leerzame stageplaats voor minimaal 4 maanden? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Voor ons team in Leek zijn wij op zoek naar een hbo student die vanaf februari een leuke, leerzame stage wil volgen. Ons gezellige team bestaat uit 7 personen: een meewerkend vestigingsleider, twee accountmanagers, drie planners en een commercieel medewerker binnendienst. Iedereen heeft zijn eigen takenpakket, maar dit loopt ook deels in elkaar over. We werken elke dag veel samen. Als stagiaire zal je ieder van ons ondersteunen en uiteindelijk zelf een aantal taken oppakken. Zo krijg je van alle functies wat mee en is je stage lekker divers!
Ruimte voor een eventueel onderzoek is er natuurlijk ook. We denken dan graag met je mee over het onderwerp.

Een greep uit jouw takenpakket is:

  • het up-to-date houden van het kandidatenbestand en vacatures
  • ondersteunende administratieve werkzaamheden
  • het telefonisch te woord staan van kandidaten en opdrachtgevers
  • ondersteuning in de planning

Onze medewerkers en opdrachtgevers komen uit de gemeenten Westerkwartier en Het Hogeland. Een uitgestrekt gebied met veel diversiteit: agrarisch, productie, groen, noem maar op! Op dit moment hebben we dan ook vacatures uitstaan van calculator milieutechniek tot schilder en van medewerker akkerbouw tot inkoper grote machines.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een hbo student die een opleiding volgt richting bijvoorbeeld HRM, MER of Commerciële Economie. Volg je een heel ander soort hbo opleiding, maar ben je wel geïnteresseerd in de stage bij ons in Leek? Dan horen we ook graag van je.
Daarnaast is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt en je computersystemen je snel eigen maakt.

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootse regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leerzame, leuke stageplaats met een divers takenpakket voor vier maanden of langer. Voor jouw inzet ontvang je natuurlijk een stagevergoeding en reiskosten. 

Word jij enthousiast van deze omschrijving en ben je per februari 2022 beschikbaar? Neem dan snel contact op met Peter Jan Krijgsheld, vestigingsleider. Je kunt hem bereiken op 06 50 50 81 27.
Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Deel deze vacature via