Vacature: Autoschadehersteller

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie je het als een uitdaging om aan verschillende merken auto’s schade te herstellen? Werk je hierbij secuur en met een flinke dosis enthousiasme? Wij zijn op zoek naar een autoschadehersteller in Assen.

Als autoschadehersteller is geen dag hetzelfde want je hebt te maken met veel verschillende werkzaamheden. Jouw doel is om de schade aan de auto te herstellen en de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Samen met jouw collega’s analyseer je de schade aan het voertuig en maak je een plan om deze schade secuur te kunnen herstellen. Je herstelt de plaatdelen en (de)monteert de carrosseriedelen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medewerker die nauwkeurig en professioneel te werk gaat. Het herstellen van de schade zie jij als een grote uitdaging. Je kunt goed werken in teamverband en weet je ook zelfstandig goed te redden.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding tot autoschadehersteller
  • aantoonbare werkervaring

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een professioneel bedrijf met verschillende vestigingen verdeeld door Nederland. Goed werk willen afleveren en de klant met een nette herstelde auto naar huis laten gaan, dat is waar ze voor staan. Ze werken voor verschillende lease en verzekeringsmaatschappijen, hierdoor komen alle automerken aan jou voorbij.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een professionele werkplek bij een bedrijf waar je de kans krijgt om verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Je ontvangt, indien 21 jaar of ouder, een bruto uurloon tussen de € 13,81 en € 18,70. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw werkervaring en diploma’s.

Ben jij de autoschadehersteller waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 15 december op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature autoschadehersteller? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via