Vacature: Leerling opticien Pearle

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sociaal, spontaan en enthousiast zijn dat de woorden die jou omschrijven? Weet jij daarnaast klanten een warm welkom te geven zodra zij de winkel binnen stappen en ben je leergierig? Dan zoeken wij jou! Voor de Pearle in Surhuisterveen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ambities heeft om te leren en om voor langere tijd een baan aan te gaan. Dus ben jij de nieuwe collega die graag wil leren en klanten goed kan adviseren?

Je zult als leerling opticien een super diverse functie hebben. Geen dag zal hetzelfde zijn en je zult echte dag nieuwe dingen leren. Je werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn, het helpen van klanten, het netjes houden van de winkel, het adviseren van klanten, bestellingen klaar maken, het ondersteunen bij oogmetingen en je bent ook nog verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Al met al een super leuke functie! Je start als leerling opticien, maar je hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Je collega’s leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Zodra jij er klaar voor bent, zijn er mogelijkheden om te starten met de opleiding tot opticien. Dit is een MBO opleiding voor ongeveer 1 dag in de week. Perfect te combineren met het werk dus!

Functie-eisen

  • representatieve, open houding en je bent klantvriendelijk
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • mbo 4 werk- en denkniveau
  • ervaring in vergelijkbare functie (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever de Pearle is een franchise en heeft 3 vestigingen in Friesland. Er zijn in totaal ongeveer 15 medewerkers werkzaam, de vestiging waar jij komt te werken zijn ongeveer 6 medewerkers werkzaam. Het team is een mix van zowel ervaren medewerkers als nieuwe medewerkers. Je komt te werken bij een gezellig bedrijf waar fijne en gezellige sfeer heerst. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. We zoeken een leerling opticien in de vestiging Surhuisterveen maar mocht je nu in Leeuwarden wonen zijn er eventueel ook mogelijkheden om daar aan de slag te gaan.

Wat wij bieden

Je kunt voor ongeveer 25 tot 32 uur per week aan de slag. Indien het dienstverband van beide kanten goed bevalt, kan je voor onbepaalde tijd aan de slag. De werktijden en werkdagen zullen in overleg zijn, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken.

Het is geen vereiste om een opleiding tot opticien afgerond te hebben, maar zou wel heel mooi zijn. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op €10,- à €12,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag in opleiding tot opticien? Solliciteer dan voor 17 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling opticien Pearle'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via