Vacature: Contactlensspecialist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Ben jij elke dag vrolijk en haal jij voldoening uit het adviseren van mensen? Wij zoeken namelijk een enthousiaste contactlensspecialist voor de Pearle in Surhuisterveen . En als je daarnaast ook nog eens graag zou door willen leren is er op termijn de mogelijkheid om te opleiding tot opticien te volgen. Dus wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Reageer dan snel!

Je zult als contactlensspecialist voornamelijk bezig zijn met het verwekomen en helpen van klanten. Je geeft advies, houdt de winkel netjes, bent verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden en maakt de bestellingen klaar. Ook zul je op een gegeven moment ondersteunen bij de oogmetingen. Er zijn bij deze functie volop mogelijkheden. Je start als winkelmedewerker, maar hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! Je collega’s helpen je graag met het doorgroeien tot een ervaren opticien. En uiteindelijk zal de mogelijkheid er zijn om een opleiding tot opticien te starten. Al met al een super leuke functie met doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

  • Mbo 3 werk- en denkniveau
  • beschikbaar in het weekend + koopavonden
  • representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Surhuisterveen op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er ongeveer 15 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 uur per week. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Indien jij een opleiding tot opticien afgerond hebt is dit mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. Dus ook als je deze opleiding wel gedaan hebt, nodigen wij jou uit om te solliciteren. Het loon is conform cao en komt op € 10,- à € 11,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als contactlensspecialist in Surhuisterveen? Solliciteer dan voor 17 december. Heb je nog vragen over de vacature 'contactlensspecialist'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via