Vacature: Medewerker HR support Maqqie Noord-Nederland

 • Salaris € 1944 - € 2989
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Online werkplatform Maqqie – waar Abiant Holding licentiehouder van is voor Noord-Nederland – is een scale-up, ofwel een succesvolle start-up. We willen onze werk-app in de drie noordelijke provincies verder laten groeien en daar hebben we naast energieke accountmanagers óók een bekwame medewerker HR support voor nodig. Staat klanttevredenheid bij jou op 1 en is jouw kennis van HR en de arbeidsmarkt up-to-date? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Ons online werkplatform is vooruitstrevend en brengt werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. Waar onze accountmanagers de klanten binnenhalen, daar ben jij dé schakel in het klantcontact en het administratief ondersteunen van de ‘Maqqers’ (de werknemers), werkgevers en accountmanagers in de breedste zin van het woord. Jij maakt contracten aan en zorgt voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden, waarbij de CAO en geldende wet- en regelgeving in acht worden genomen. Razendsnel een HR-vraag beantwoorden? Check. Klantgegevens ophalen en een overeenkomst opstellen? Check. Eindgebruikers de werking van de app uitleggen? Check!

De werkzaamheden zijn divers, waarbij je geregeld met de accountmanagers van Maqqie schakelt, zodat jullie zowel de werkgevers als werknemers zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. De klant is koning! Ook schroom je niet om collega’s van het DevOps-team feedback te geven of met een verbetervoorstel te komen op basis van de bevindingen die jij van de app-gebruikers ontvangt. Vanuit ons moderne kantoor aan de Kieler Bocht in Groningen krijg je de kans om Maqqie te laten groeien. Het team in het noorden is klein, maar wordt ondersteund door een 35-koppig team op het hoofdkantoor in Sliedrecht. Marketing, HR, sales, ICT en innovatie: we hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen!

Functie-eisen

Ervaring in een hr- of support-gerelateerde functie is mooi meegenomen. Geen ervaring, maar wel relevante kennis van de arbeidsmarkt en wet- en regelgeving? Ook daar kunnen wij wel wat mee. Wat we logisch vinden is dat je zowel administratief sterk als klantgericht bent. Verder is het gewenst dat je stressbestendig en flexibel bent, aangezien het werk hectisch kan zijn en je snel moet kunnen schakelen tussen systemen, werkzaamheden en klantcontact. En verder?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur
 • Sterk in plannen en organiseren
 • Een goed luisterend oor en het vermogen om door te vragen

Over het bedrijf

Maqqie is in 2017 opgericht als het splinternieuwe online werkplatform met een alles-in-één-regelapp, speciaal voor werkend Nederland. Maqqie werkt met een zelfgebouwd algoritme die de vraag van bedrijven automatisch matcht met potentiële kandidaten. Als snelgroeiende en dynamische organisatie zijn we in korte tijd uitgegroeid tot sterspeler op de arbeidsmarkt. We hebben echter flinke groeiambities! Maqqie wil hét toonaangevende online werkplatform van Nederland worden. En dat gaat goed, héél goed zelfs! Inmiddels hebben al ruim 1.400 bedrijven zich door heel Nederland ingeschreven en zijn er al meer dan 10.000 kandidaten actief op het platform.

Wat wij bieden

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt is Maqqie een innovatieve werkgever die ambitieus, flexibel, groeiend, vernieuwend en hip is. Jij voelt je thuis in een dergelijke (werk)omgeving. Wij geven jou de kans om mee te bouwen aan ons succes en bieden een afwisselende job met veel taken en verantwoordelijkheden. Daarbij mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een bruto salaris tussen € 1.944,- en € 2.989,- bij een fulltime dienstverband (40 uur)
 • 25 vakantiedagen én 13 ATV-dagen (in tijd of geld)
 • Een werkweek van 32 tot 40 uur
 • Een snelle laptop
 • Deelname aan de Maqqie Academy, zodat je een goede start hebt in onze organisatie
 • Een goede pensioenregeling

Enthousiast?

Start vandaag nog jouw carrière als medewerker HR support bij Maqqie in Noord-Nederland. Solliciteer online en laat jouw CV en een beknopte motivatie achter. Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of functie? Neem dan contact op met Maggie Ammerlaan-Dobson via 06-48 55 04 94 of m.ammerlaan-dobson@mfgroep.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure? Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met corporate recruiter Marije Klomp via 06-23 70 99 91 of m.klomp@mfgroep.nl. 

Deel deze vacature via