Vacature: Middaghulp Melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Niehove
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavoVwoMboHbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in de melkveehouderij die goed te combineren is met een studie of andere activiteiten? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Grijpskerk zijn wij op zoek naar een medewerker die elke doordeweekse middag de melkbeurt op kan pakken. Deze start om 16.30 uur en duurt ongeveer twee uur. De melkbeurten in het weekend kunnen in overleg vastgesteld worden.
Mocht je iets meer uren willen maken en ook wat meer diversiteit in de werkzaamheden willen dan is dat hier ook mogelijk. Voor het melken aan zou je bijvoorbeeld (een van de) volgende taken uit kunnen voeren: boxen strooien, voeren, spoedbekapping of een koe insemineren.

Functie-eisen

  • ervaring als melker
  • woonachtig in (de buurt van) Grijpskerk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gedreven boer in de omgeving van Grijpskerk. Ze hebben 120 melkkoeien die ze melken in een 2 x 12 melkstal. Het landwerk voeren ze grotendeels zelf uit. 

Wat wij bieden

Op basis van jouw leeftijd en ervaring en de cao productiegerichte dierhouderij wordt onder andere jouw bruto uurloon vastgesteld. Vanaf 18 jaar kun je daarbij denken aan een bruto uurloon vanaf € 8,18 tot een maximum van circa € 13,00 bruto per uur. Bij aanvang ontvang je een paar veiligheidslaarzen en een persoonlijk kledingpakket. 

Ben jij de 'middaghulp melkveehouderij' die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 24 december. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via