Vacature: Grondwerker kabels en leidingen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Hou jij van diversiteit in je werk en sta je graag met beide benen in de klei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als grondwerker is het belangrijk dat je schadevrij kunt werken. Met je poten in de klei en een schep in de hand, zo kom jij jouw dag door. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel want met jou werk valt of staat het project.
Voornamelijk ben je aan het werk bij particuliere klanten en voer je verschillende klussen uit waardoor geen dag voor jou hetzelfde is. 

Functie-eisen

  • vca of bereid deze te halen
  • rijbewijs B (bij voorkeur BE)

Over het bedrijf

Een jong, dynamisch en groeiend bestratingsbedrijf, dat is waar jij voor komt te werken. Samen voeren jullie werkzaamheden uit als bestratingen, tuinaanleg, grondwerk en onderhoud aan rioleringen. Het werk is met name voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Zij zijn werkzaam in de regio Noord-Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen met uitzicht op  uiteindelijk een vast dienstverband. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de bouw cao en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de nieuwe collega grondwerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 23 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via