Vacature: Chauffeur bakkerij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zit je graag achter het stuur en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Werk je graag parttime en ben je beschikbaar in de ochtenden? beschikbaar en Da is de vacature Chauffeur bakkerij net iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Chauffeur bakkerij. Als Chauffeur bakkerij ben je een essentieel onderdeel van het team! Zodra op de bakkerij het brood en banket gebakken is, kom jij in actie. Jij zorgt ervoor dat vanuit de bakkerij de verschillende filialen in de omgeving van Assen worden bevoorraad met brood en banket. Daarnaast bezorg je ook de bestellingen op het afgesproken tijdstip bij de klanten. Tenslotte wordt je als Chauffeur bakkerij ook ingezet op diverse werkzaamheden in het magazijn. De verschillende filialen zijn geopend van maandag t/m zaterdag. De werktijden zijn van 6.00 uur tot ongeveer 9.30 uur met een uitloop tot ongeveer 11.00 uur. Als Chauffeur bakkerij werk je ongeveer 24 uur per week.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs B
  • klantvriendelijk
  • beschikbaar in de ochtenden

Over het bedrijf

Deze bakkerij is omstreeks 1899 gestart met de huis aan huis verkoop van de versgebakken producten. Het eerste filiaal is in 1935 geopend, waarna er vanaf 1982 nog 4 filialen zijn bijgekomen. Inmiddels is de bakkerij in handen van de vierde generatie van deze bakkersfamilie Met gepaste trots zetten zij het familiebedrijf en de jarenlange geschiedenis van kwaliteit en vernieuwing voort!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime werkplek bij een bakkerij met meerdere filialen in de omgeving van Assen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,00 en de € 13,00 conform de Bakkers cao.

Ben jij de Chauffeur bakkerij waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 17 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature "Chauffeur bakkerij"? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via