Vacature: Medewerker varkenshouderij (doelgroepregister/wajong)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb je altijd al iets met dieren gehad, en zou je er graag je werk van willen maken? Misschien is de vacature voor medewerker varkenshouderij dan wat voor jou!

In de varkenshouderij ga jij je bezighouden met de gezondheid van de varkens, hierbij zorg je ervoor dat de varkens in een nette schone stal lopen en dat ze genoeg voer hebben. Naast dat je voor de gezondheid en hygiëne zorgt help je ook mee met de inseminatie van de varkens en help je mee op de biggenafdeling. Het verzorgen van de dieren gaat altijd door, je moet dus geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, maar een aanpakkersmentaliteit.

Functie-eisen

  • Doelgroepindicatie (doelgroepenregister / wajong / indicatie banenafspraak)
  • Parttime of fulltime beschikbaar
  • Je thuis voelen tussen de varkens

Over het bedrijf

In de omgeving Scheemda zoeken wij iemand in de varkens die op de verschillende afdelingen binnen het varkensbedrijf zou willen werken. Het bedrijf en onze jobcoach kunnen extra ondersteuning bieden mocht dit nodig zijn.

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek met begeleiding voor bepaalde tijd. Het gaat om een participatiebaan als medewerker varkenshouderij met een salarisindicatie tussen € 10,- en € 13,- bruto per uur conform de cao dierhouderij. Het loon is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij graag als medewerker varkenshouderij in de omgeving van Scheemda aan het werk? Solliciteer dan voor 18 december op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de jobcoach van Abiant, Monique Roelofs. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-10273740.

Deel deze vacature via