Vacature: Supermarktmedewerker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Ben jij komend jaar beschikbaar voor een super leuke functie in een supermarkt? Dan ben je hier op het juiste adres! Voor een supermarkt in Joure zijn wij op zoek naar een supermarktmedewerker. Je kunt als vulploegmedewerker aan de slag, maar je kunt ook als kassamedewerker terecht bij dit bedrijf. Ga jij deze uitdaging aan?

De supermarkt waar wij momenteel voor op zoek zijn kan jouw hulp goed gebruiken! We zijn momenteel op zoek naar een medewerker die van maandag tot en met vrijdag aan de slag wil in dagdiensten. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het proces in de winkel. Samen word er gekeken of je het beste bij de vulploeg past of bij het kassa team. Je bent het visitekaartje voor de winkel en zorgt ervoor dat de klant altijd met een goed gevoel de winkel verlaat. Het is geen eis om ervaring te hebben in de winkel, jouw collega's leiden je met alle liefde op. Ook als je een tussenjaar hebt willen we jouw van harte uitnodigen om te solliciteren. 

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarktketen met meerdere vestigingen in Nederland. Het is een fijne opdrachtgever om te werken en je kunt altijd rekenen op een dosis positieve energie. Daarom ga jij samen met jouw collega's iedere dag weer met een fijn en voldaan gevoel naar huis. Er werken ongeveer 80 medewerkers binnen het bedrijf. De opdrachtgever heeft de planning altijd 3 weken van te voren online klaar staan. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent.

Wat wij bieden

Wie bieden een functie van maandag tot en met vrijdag, de uren zijn in overleg nader te bepalen. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 5- tot € 12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.  

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als supermarktmedewerker? Solliciteer dan voor 19 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Supermarktmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via