Vacature: Magazijnmedewerker supermarkt

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij het gaaf om een combifunctie te hebben in de supermarkt? Voor een supermarkt in Joure zoeken we een magazijnmedewerker die ook de vulploeg wil ondersteunen met alle voorkomende werkzaamheden in de vulploeg. Wil jij graag maandag tot en met vrijdag van 07:00-13:00 aan de slag? Lees dan snel verder!

De supermarkt waar wij momenteel voor op zoek zijn kan jouw hulp goed gebruiken! We zijn momenteel op zoek naar een medewerker die van maandag tot en met vrijdag aan de slag wil van 07:00-13:00. Samen met je collega's ben je onder andere verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het splitsen van de vracht en het vullen van de schappen. Je werkt veelal samen met jeugdige collega's, samen verdelen jullie het werk en daarnaast ben je naast de teamleider het aanspreekpunt op de werkvloer. Een allround functie met leuke afwisselende werkzaamheden dus! 

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarktketen met meerdere vestigingen in Nederland. Het is een fijne opdrachtgever om te werken en je kunt altijd rekenen op een dosis positieve energie. Daarom ga jij samen met jouw collega's iedere dag weer met een fijn en voldaan gevoel naar huis. Er werken ongeveer 80 medewerkers binnen het bedrijf. De opdrachtgever heeft de planning altijd 3 weken van te voren online klaar staan. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent.

Wat wij bieden

Wie bieden een functie van maandag tot en met vrijdag, circa 30 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10- tot € 12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.  

Ben jij die enthousiaste medewerker die wij zoeken en wil je graag aan het werk als magazijnmedewerker in de supermarkt? Solliciteer dan voor 18 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Magazijnmedewerker supermarkt'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via