Vacature: Allround grondwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oostermeer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren grondwerker? En ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging in de woning- en utiliteitsbouw? Dan is onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen op zoek jou!

Als allround grondwerker ben je voornamelijk aan het werk op projecten in de provincie Groningen. Je zal grondwerkzaamheden uitvoeren ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van riolering en kolken zetten. Daarnaast voer je ook assisterende werkzaamheden voor de kraanmachinisten uit. Kortom een veelzijdige functie bij een leuke opdrachtgever!

Functie-eisen

  • ervaring als grondwerker
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een veelzijdig, dynamisch bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf houdt zich veelal bezig met grondwerk voor de woning- en utiliteitsbouw, riolerings- en bestratingswerkzaamheden, damwanden en beschoeiingen. Bij onze opdrachtgever werken ongeveer 15 medewerkers, er heerst een gemoedelijke sfeer en samenwerken staat hier hoog in het vaandel. 

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag en bij wederzijds goed bevallen krijg je een contract tot en met december 2022. De werkdagen zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het salaris zal conform het cao Groen, Grond en Infra tussen de €12,53 en de €14,29 per uur liggen. Daarnaast ontvang je een ATV vergoeding van 5,12%. Ook krijg je voldoende werkkleding en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben jij de allround grondwerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen we graag uiterlijk 17 december jouw sollicitatie. Wil je graag meer informatie over de vacature of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220440. 

Deel deze vacature via