Vacature: Bouwkundig tekenaar

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij een ervaren bouwkundig tekenaar en zijn standaard projecten net iets te gewoon voor jou? Werk je het liefst aan inspirerende en uitdagende projecten? Dan ben jij helemaal op je plek bij onze opdrachtgever!

Als ervaren bouwkundig tekenaar ben je een welkome aanvulling op het team bij onze opdrachtgever. Jouw werkplek op het kantoor in Beilen is al voor je ingericht. Als bouwkundig tekenaar werk je met jouw collega's aan uiteenlopende inspirerende en uitdagende projecten in Noord en Oost Nederland op het gebied van stedenbouw, bouwtechniek en duurzaam bouwen. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en om door te groeien tot projectleider. De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is gedreven, proactief, accuraat,  professioneel en gaat geen uitdaging uit de weg.

Als bouwkundig tekenaar ga jij de ideeën van de architect uitwerken. Met jouw tekenkwaliteiten sta jij aan de basis van de te realiseren uitdagende projecten. De aannemers en ingenieurs gaan vanuit deze basis namelijk starten met de bouw van de projecten. Naast het tekenen van de projecten bestaat jouw functie ook het aanvragen van de benodigde vergunningen, het maken van berekeningen en het uitwerken van de opdrachtomschrijving. Als bouwkundig tekenaar is het van belang dat jij nauwkeurig te werk gaat, creatief bent en goed kunt samenwerken.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO/HBO Bouwkunde
  • aantoonbare werkervaring
  • goede beheersing Nederlandse taal
  • ervaring met Revit en/of Autocad.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is middelgroot bedrijf met vestigingen in Groningen en Beilen. De projecten worden vooral uitgevoerd in Noord en Oost Nederland. Stedenbouw, ontwerp, calculaties en bouwtechniek zijn enkele van de facetten waar de opdrachtgever zich op richt. Je komt te werken in Beilen en wordt eventueel ingezet op de locatie in Groningen. Het heerst een gezellige sfeer met korte lijnen richting elkaar.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een gezellige en platte organisatie. Het is mogelijk om jouw werktijden flexibel in te vullen en de werkzaamheden vanuit huis uit te voeren. Heb je talent als bouwtekenaar? Dan krijg je de kans om door te groeien tot projectleider. Afhankelijk van jouw ervaring als bouwtekenaar ontvang je een brutoloon tussen de € 14,78 en € 19,38 bij een fulltime dienstverband.

Ben jij de getalenteerde bouwtekenaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 17 december op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via