Vacature: Bezorger meubelen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij aan het werk als chauffeur met vaste werktijden? En ben je handig? Dan zoekt onze opdrachtgever in de omgeving Surhuisterveen jou!

In de ochtend start je de dag in het magazijn. Samen met je collega ga je de vrachtwagen laden met meubelen die jullie de zelfde dag gaan bezorgen. Deze meubelen bezorg je met een Mercedes bakwagen door heel Nederland. Wanneer je bij het adres bent aangekomen zet je de meubelen op de juiste plek. Indien nodig voer je montagewerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het in elkaar zetten van een tafel of bijvoorbeeld pootjes plaatsen onder een bankstel. Je vindt het belangrijk om de klant met jouw goede service en communicatie tevreden achter te laten.

Functie-eisen

  • Rijbewijs C en code 95
  • Fysiek sterk
  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf waar een prettige werksfeer heerst. Ze geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over eventuele verbeteringen binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van ongeveer 37 uur per week. Het bruto uurloon is conform de cao Detailhandel non-food wonen en ligt tussen de  11,17  en 12,69.  Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten behoort een vast contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de meubelbezorger die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 17 december tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature bezorger? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via