Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij je geen dag vervelen en werk je nauwkeurig? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever in Wolvega!

Als magazijnmedewerker ben jij de eerst verantwoordelijke voor de uitgifte van meubelen. Je zet de meubelen klaar en overhandigt deze aan de klant. Indien nodig reken je nog af met de klant en verwerk je de bijbehorende administratie. Wanneer er geen klanten aanwezig zijn voer je werkzaamheden uit in het magazijn. Je gaat de meubelen laden en lossen, controleert op beschadigingen en (de)monteert diverse meubelen. Je ontvangt de inkomende goederen en je controleert of de bestelling klopt. Verder zorg je er voor dat het magazijn schoon en netjes blijft. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

Functie-eisen

  • fysiek sterk zodat je de meubelen kunt verplaatsen
  • je bent handig
  • ervaring als magazijnmedewerker

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf waar een prettige werksfeer heerst. Ze geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over eventuele verbeteringen binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 37 uur per week. Het bruto uurloon is conform de cao Detailhandel non-food wonen en ligt tussen de 11,05 en 12,01. Bij goed functioneren en tevredenheid van beide kanten behoort een vast contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ga jij straks aan de slag als magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 16 december tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature magazijnmedewerker? Neem dat contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via