Vacature: Parttime Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stroobos
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij aan het werk bij een informeel bedrijf waar je met opgestroopte mouwen aan de slag gaat? Kom dan het team bij De Poel Koel- en Vrieshuis in Stroobos versterken. 

Je gaat bij onze opdrachtgever aan het werk als magazijnmedewerker. Je taken bestaan uit het leeghalen van containers en vrachtwagens. Samen met je collega’s zorgen jullie er voor dat de vrachtwagens en containers worden gelost en de producten netjes worden gestapeld op pallets. Wanneer je zorgvuldig je werkzaamheden uitvoert kan het insealen van pallets en de pallets op de juiste plek zetten ook tot je werkzaamheden behoren. 

Functie-eisen

  • gemotiveerd

Over het bedrijf

De Poel Koel- En Vrieshuis in een koel- en vrieshuis met een opslagcapaciteit van 18.000 pallets. Naast hun vestiging in Surhuisterveen hebben zij sinds kort ook een vestiging in Stroobos. De belangrijkste speerpunten van dit bedrijf zijn: teamwork, service, kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid.  De Poel Koel- En Vrieshuis is de logistieke partner van veel bedrijven, het bedrijf probeert zich zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen en producten van de klant. Goed contact, korte lijnen en flexibiliteit zijn daarom heel belangrijk binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het bruto uurloon is conform de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt tussen de €10,- en  €13,-.   Het is een parttime functie en het kan per week verschillen hoeveel uur je gaat werken. 

Ben jij de aanpakker die De Poel Koel- en Vrieshuis zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie op onze vacature magazijnmedewerker uiterlijk 21 december tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40

Deel deze vacature via