Vacature: Magazijnbeheerder techniek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Smilde
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Vind jij het leuk om proactief en zelfstandig logistieke processen efficiënter neer te zetten? Werk je graag als magazijnbeheerder in een technische omgeving? Nabij Smilde zijn wij op zoek naar een parttime magazijnbeheerder techniek.

Als magazijnbeheerder doe jij meer dan alleen orderpicken. Je zorgt voor het gehele reilen en zeilen binnen het magazijn. Als magazijnbeheerder lever jij namelijk de spullen die de monteurs nodig hebben voor hun klussen. Je zorgt ervoor dat zij door kunnen werken en hun planning kunnen behalen. Naast het leveren van de spullen zorg jij er ook voor dat er altijd voldoende goederen op voorraad zijn.

Tot jouw werkzaamheden behoren het controleren en opruimen van de binnenkomende goederen, laden en lossen, het juist en op tijd aanleveren van de spullen, versturen van goederen en het bijwerken van de administratie. Je krijgt hierbij volledige vrijheid om jouw functie in te vullen. Jij weet hoe je het magazijn efficiënt kunt runnen en hoe een nette werkomgeving eruit ziet. Je komt te werken in een klein team waar ze houden van een grap. Het liefste breng je daarom een flinke dosis humor mee naar de werkvloer. Gezamenlijk met het gehele team wordt op vrijdagmiddag de werkweek afgesloten.

Functie-eisen

  • parttime beschikbaar
  • ervaring als logistiek medewerker in de techniek
  • goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf met zo’n 12 medewerkers. Er zijn korte lijnen en onderlinge flexibiliteit. De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Smilde. Ze verzorgen de inkoop van ketels en circulatiepompen van specifieke merken. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor airco’s en biomassaketels.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime werkplek bij een familiebedrijf waar je de kans krijgt om je functie naar eigen wens in te vullen. De invulling van deze uren zijn flexibel in te plannen. Bij goed functioneren bestaat de kans dat je op termijn in dienst komt bij de opdrachtgever. Afhankelijk van jouw werkervaring ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11 en € 15 per uur.

Lijkt het jou leuk om als magazijnbeheerder techniek aan het werk te gaan? Solliciteer dan voor 20 december op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via