Vacature: Onderhoudsmonteur biomassaketels

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Smilde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij duurzame oplossingen interessant? Ben je daarnaast technisch en lijkt het je leuk om door heel Nederland aan het werk te gaan? Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur van biomassaketels.

Als onderhoudsmonteur biomassaketels werk jij door geheel Nederland. Door heel Nederland zijn er meer dan 500 eindgebruikers van de biomassaketels. De opdrachtgever is in Nederland de enige importeer van deze biomassaketels. De eindgebruikers worden jaarlijks bezocht voor service of onderhoud. Samen met jouw collega, de ervaren monteur, ga jij op pad om het werk volledig eigen te maken.

Uiteindelijk kun je zelfstandig naar de klant om de service,- en onderhoudsbeurten te verzorgen. In een moderne bus met goed gereedschap ga jij dan dagelijks langs 2 of 3 klanten voor service of onderhoud aan de ketel. Aan de hand van een checklist verzorg je de werkzaamheden en controleer je of de ketel (weer) goed functioneert.

Je komt te werken in een klein team waar ze houden van een grap. Het liefste breng je daarom een flinke dosis humor mee naar de werkvloer. Gezamenlijk met het gehele team wordt op vrijdagmiddag de werkweek afgesloten. Omdat je klanten bezoekt ben jij representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

  • VCA (of bereid deze te behalen)
  • B(E) rijbewijs
  • relevante werkervaring of diploma

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een familiebedrijf met zo’n 12 medewerkers. Er zijn korte lijnen en onderlinge flexibiliteit. De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Smilde. Ze verzorgen de inkoop van ketels en circulatiepompen van specifieke merken. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor airco’s en biomassaketels.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een interne opleiding tot monteur. Deze opleiding kun je intern volgen bij de opdrachtgever. Zodra jij zelfstandig op pad gaat krijg je de beschikking over een bedrijfsbus met gereedschap, tablet en mobiele telefoon. Bij goed functioneren bestaat de kans dat je op termijn in dienst komt bij de opdrachtgever. Afhankelijk van jouw werkervaring ontvang je een bruto uurloon tussen de € 12 en € 18 per uur.

Lijkt het jou leuk om als onderhoudsmonteur biomassaketels aan het werk te gaan? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar voor 20 december op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via