Vacature: Hulp melkveehouderij (doelgroep register/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Noordhorn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavoMbo

Over de functie

Ben jij een hardwerkende medewerker met een passie voor de melkveehouderij én ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Onze opdrachtgever is opzoek naar jou!

Onze opdrachtgever is momenteel een nieuwe stal en melkstal aan het bouwen. De 2x10 wordt ingewisseld voor een 40 stands binnenmelker. Als ze in deze melkstal gaan melken, zouden ze het fijn vinden als er wat extra hulp bijkomt. Daar kom jij bij kijken! Jij gaat helpen met het schoonmaken van de uiers, Het dippen/sprayen en het op halen van koeien. Als de 1e melker moet helpen bij de koekalverij kan jij een oogje in het zeil houden zodat alles volgens plan verloopt.

Onze opdrachtgever zoekt iemand voor 2 tot 5 dagen, de werkdagen zijn in overleg vast te stellen en starten momenteel om 04:00 maar dit wordt met de nieuwe stal 05:00.

Functie-eisen

  • Doelgroep indicatie (doelgroepenregister / Wajong / indicatie banenafspraak)
  • Parttime beschikbaar
  • Je thuis voelen in de melkveehouderij

Over het bedrijf

In de omgeving Noordhorn zoeken wij iemand in de melkveehouderij die als hulp diverse werkzaamheden wil oppakken. Het bedrijf en onze jobcoach kunnen extra ondersteuning bieden mocht dit nodig zijn.

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek met begeleiding als hulp melkveehouderij met een salarisindicatie tussen € 8,- en € 13,- bruto per uur conform de cao dierhouderij. Het loon is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij graag als hulp melkveehouderij in de omgeving van Noordhorn aan het werk? Solliciteer dan voor 17 december op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de jobcoach van Abiant Monique Roelofs. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06 10 27 37 40.

Deel deze vacature via