Vacature: Vul-Mengmeester bodemenergiesystemen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een innovatieve techneut die wil werken bij een professionele dienstverlener gespecialiseerd in duurzame WKO en bodemenergiesystemen?

Als toekomstig collega werk je vanuit de werkplaats en op het terrein zelf en beheer je de voorraad bodemwisselaars. Deze leidingsystemen moeten gecontroleerd worden op kwaliteit, kwantiteit en op het juiste moment transport klaar zijn. Je werkt zelfstandig of in teamverband en bent een belangrijke schakel voor onze verschillende boorteams in het veld. Je bedient o.a. pompen en overige benodigdheden om de bodemwisselaars te testen en te vullen. Daarnaast houdt je voorraden van koelvloeistoffen bij en zorg je voor o.a. de juiste mengverhouding.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed zelfstandig werken en mag graag korte lijnen houden met collega’s, toeleveranciers en onze transporteurs.

Functie-eisen

  • technische of in logistieke richting MBO opleiding (pre)
  • omgaan met verschillende gereedschappen
  • zelfstandig werken, resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en collegiaal.
  • service georiënteerde houding met goede communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Marum is dé specialist op het gebied van realisatie van bodemenergiesystemen. Hun ambitie is: Alle huizen en panden voorzien van duurzame warmte. Bodemenergie is hier een belangrijke component in. Klanten bestaan uit professionele partijen als installateurs, aannemers en grote energie leveranciers. Momenteel werken er circa 70 goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van de onderneming!

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie van 40 uur in de week (32 uur is bespreekbaar), een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Het salaris is conform de cao metaal en techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Vul-Mengmeester bodemenergiesystemen in de omgeving van Marum? Solliciteer dan uiterlijk 17 December. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Vul-Mengmeester bodemenergiesystemen ' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via