Vacature: Belader

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen en vind jij het fijn om er voor te zorgen dat mensen hun vuil weer kwijt kunnen? Voor een bedrijf uit de regio Leek zijn wij op zoek naar een belader.

Als belader zorg je er voor dat je samen met de chauffeur en de andere belader langs alle straten van de buurt gaat om alle vuilcontainers te legen. Je staat achterop de vrachtwagen die stopt bij de containers. Je zet vervolgens de containers op de haak, drukt op de knop, de containers gaan omhoog, worden geleegd in de wagen en dit proces herhaalt zich steeds tot jullie je dienst gedraaid hebben.

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar
  • Je woont in de gemeente Westerkwartier (of er vlakbij)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat voornamelijk actief is in de gemeente Westerkwartier. Ze halen onder andere flessen, glas, papier, milieu-zakken, metalen, schillen en textiel op. Verder verhuurt het bedrijf bijvoorbeeld ook containers en zorgen ze voor scheiding van het afval. De medewerkers zijn open en er heerst een informele cultuur.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds goed bevallen tot de mogelijkheid hoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de cao beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de aanvulling op het team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 17 December! Voor vragen of meer informatie over de vacature "Belader" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via