Vacature: Leerling dakdekker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zandeweer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Sta jij aan het begin van je carrière en leer jij het beste door gewoon te doen? Of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou als leerling dakdekker!

Als leerling dakdekker bij onze opdrachtgever in de omgeving van Zandeweer krijg jij tijdens het werk de kneepjes van het vak uitgelegd, de eigenaar van het dakdekkersbedrijf zit namelijk al ruim 20 jaar in het vak. Hij kan jou dus precies uitleggen hoe je dakgoten moet vervangen, dakkapellen kunt plaatsen en dakpannen moet leggen. Daarnaast voert hij op aanvraag ook alle andere soorten dakwerkzaamheden uit. De afwisseling tussen het werk bij particulieren en op grotere projecten zorgt voor een veelzijdige functie, net als de afwisseling tussen nieuwbouw en verbouw. 

Functie-eisen

  • Affiniteit met bouw
  • Vca-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleinschalig dakdekkersbedrijf met zeer ruime ervaring in het vak. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel dakpannen, golfplaten, dakpanplaten, dakkapellen, dakvensters en dakgoten. Het bedrijf is een begrip in de regio en blijft de laatste jaren doorgroeien in zowel de particuliere als de aannemerssector. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een leuke opdrachtgever in de omgeving van Zandeweer waar jou in de praktijk het vak van dakdekker wordt geleerd, mooier kan niet! Jouw salaris ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Werk jij binnenkort op de daken in Groningen? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 20 december. Als je nog vragen hebt over de vacature 'leerling dakdekker' of meer informatie wil over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via