Vacature: Leerling elektromonteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je al werkend kunt leren? Wordt dan leerling elektromonteur bij dit leuke en vooruitstrevende installatiebedrijf!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leerling elektromonteur. Als leerling elektromonteur ga jij iedere dag op pad met een van de monteurs, waarbij zij jou iedere dag dingen bijleren over elektrotechniek. Van het plaatsen van zonnepanelen tot het aanleggen van een autolaadpaal, alles komt voorbij. En juist door de afwisseling van de werkzaamheden krijg jij veel kennis mee van de monteurs! Ervaring binnen het vak van elektromonteur is dus niet vereist, als je er maar voor open staat om te leren van je toekomstige collega's. 

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te behalen
  • B rijbewijs
  • Affiniteit met elektro

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Bedum en houdt zich voornamelijk bezig met elektrotechniek, installatietechniek, verwarmingen, zonnepanelen, waterontharders, veiligheidskeuringen en autolaadpalen. De vakbekwaamheid en de afwisselende werkzaamheden zorgen ervoor dat jij binnen het bedrijf de juiste kennis en kunde aangeleerd krijgt. Het bedrijf werkt voor verschillende opdrachtgevers, zoals particulieren, bedrijven, woningcoöperaties, overheidsinstanties, agrarische bedrijven en zelfs een hotelketen!

Wat wij bieden

Wanneer je start als leerling elektromonteur kun je fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever, een parttime functie is in overleg ook mogelijk. De werkzaamheden zijn bij goed bevallen voor langere periode. Jouw salaris als leerling elektromonteur ligt tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur, conform cao.

Stap jij binnenkort in de afwisselende functie van leerling elektromonteur? Dan vragen wij jou om op deze vacature te reageren voor 25 december. Heb je nog vragen over de vacature 'leerling elektromonteur' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30.

Deel deze vacature via