Vacature: Machinist minikraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Stap jij met plezier op de minikraan om aan het werk te gaan? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Heb jij al enige ervaring als machinist minikraan? Dan zoeken wij jou! Als machinist minikraan leg je samen met de grondwerker kabels, leidingen, buizen en rioleringen aan. Samen zorgen jullie ervoor dat het werk op een nauwkeurige en veilige manier gebeurt. Jij denkt actief mee over de aanpak van projecten en vindt het geen enkel probleem om soms even van de kraan af te stappen om de grondwerker te helpen. 

Functie-eisen

  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Verschillende van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar machinisten voor op de minikraan. Onze opdrachtgevers hebben projecten in de omgeving van Bedum. Je kunt werken aan langdurige projecten of juist werken op verschillende kleinere projecten. Afwisseling genoeg!

Wat wij bieden

Als machinist minikraan hebben wij verschillende mogelijkheden om fulltime aan het werk te gaan voor langere tijd. Voor jouw werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao tussen de € 12,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en kunde. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding. 

Stap jij binnenkort op de minikraan in de omgeving Bedum? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 23 december. Als je nog vragen hebt over de vacature of meer informatie wil over de vacature 'machinist minikraan' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30.

Deel deze vacature via