Vacature: Glaszetter

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij in het bezit van twee rechterhanden? En zijn het plaatsen van allerlei soorten glas werkzaamheden die jou aanspreken? Lees dan snel verder naar de vacature 'glaszetter'!

Als glaszetter bij onze opdrachtgever in Bedum sta jij dagelijks op klussen door heel de provincie Groningen. Je werkt zowel bij particulieren thuis als bij bedrijven om verschillende glassoorten te installeren. Waar je de ene dag een glazen pui plaatst in een nieuwbouwhuis, sta je de andere dag in een monumentaal pand om dubbelwandig isolatieglas te plaatsen. Je spreekt dus ook veel verschillende mensen, wat het werk alleen maar leuker maakt! Als glaszetter plaats jij het glas op de juiste manier, je werkt onder andere met enkel glas, isolatieglas, installatieglas, glas in lood en spiegelglas. 

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring óf motivatie om het vak te leren
  • Fysiek in orde

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Bedum en gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Daarnaast is onze opdrachtgever ook gespecialiseerd in verf en verfproducten. Het bedrijf is klantgericht en wordt gekenmerkt door puur vakmanschap. Ze leveren glas door heel Nederland en België, maken glas op maat en installeren glas in kozijnen. Door de korte lijnen en informele sfeer zul je je snel thuis voelen binnen het bedrijf. Daarnaast is er veel ruimte om door te groeien. Dit glasbedrijf werkt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

Wat wij bieden

Als jij start als glaszetter kun je fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever. Eventueel is een parttime functie ook te bespreken. Bij goed bevallen kun je voor langere tijd als glaszetter aan de slag en een rechtstreeks dienstverband krijgen bij onze opdrachtgever. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Kom jij binnenkort als glaszetter op de leukste plekken in het noorden van Nederland? Dan vragen wij jou om voor 21 december te reageren op deze vacature 'Glaszetter'. Wanneer je nog vragen hebt over de vacature of graag meer informatie wil kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via