Vacature: Business Improvement Manager Abiant Holding Groningen

 • Salaris € 3274 - €5036
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboWo

Over de functie

Je kunt over innovatie praten, maar binnen de Abiant Holding willen we het vooral gewoon doen! Ben jij analytisch sterk, krijg jij energie van het verbeteren van processen en weet je daarin draagvlak te creëren en anderen mee te krijgen? Driemaal een ja? Lees dan snel verder, want op ons moderne hoofdkantoor in Groningen zoeken wij een Business Improvement Manager.

In deze stevige rol van business improvement manager ben je voortdurend bezig met de excellente uitvoering en continue verbetering van de dienstverlening op basis van de klantbehoefte. De klant kan hierin een opdrachtgever, medewerker of flexmedewerker zijn. Het continu onderzoeken en voorspellen van toekomstige klantvragen staat centraal in de uitvoering van deze functie. Dit doe jij door de samenwerking te zoeken met business verantwoordelijken en marketing-, data- en digitaliseringverantwoordelijken én door te signaleren wat er bij de verschillende klanten speelt.

Jij signaleert, organiseert en regisseert verbeterprocessen met als doel om de klant op een zo goed mogelijke manier te bedienen. Je maakt verbetermogelijkheden inzichtelijk en brengt deze via projecten tot realiteit. Hierbij werk je vanuit de afdeling ICT in multidisciplinaire teams, waarbij jij dé persoon bent die bewustzijn creëert omtrent verbetering bij managers en medewerkers. De functie is veelzijdig door een zeer gevarieerd pallet aan activiteiten in een uitdagende werkomgeving.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte persoonlijkheid weet je precies hoe je de klus moet klaren. Jij bent iemand die niet in kaders denkt, maar juist oog heeft voor vernieuwing en verbetering, waarbij de klant centraal staat. Kwaliteit leveren, nauwkeurig zijn en gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. 

Verder beschik je over:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau
 • kennis van en ervaring met procesmanagement en procesverbeteringsmethodieken (zoals BPM, Lean, Six Sigma)
 • een bewezen trackrecord met projectmatig werken (succesvol verlopen projecten, inclusief overdracht naar de operatie)
 • ervaring met IT, digitalisering en datagedreven werken
 • ervaring binnen de uitzendsector, waarin je hebt samengewerkt met klanten (opdrachtgever, medewerker en flexwerker)
 • ervaring met (de) customer centricity (werkwijze) is een pré

Je beschikt over een groot empathisch vermogen, bent in staat om verschillende belangen te verenigen en kunt daarbij mensen overtuigen en inspireren.

Over het bedrijf

Abiant Holding bestaat uit de labels Abiant Uitzendgroep en MF Groep. Samen de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn de trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Onze trouwe opdrachtgevers bedienen wij vanuit 11 Abiant en 7 MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair, en kun je bij iedereen terecht. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten. Meer weten over onze organisatie? Kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

Wat wij bieden

 • een nieuwe uitdaging in een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een fulltime dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • een salaris tussen €3.274,- en € 5.036,- (afhankelijk van jouw concrete werkervaring)
 • uiteraard een laptop en mobiele telefoon
 • een bovengemiddeld aantal vrije dagen (25 vakantiedagen, 1 persoonlijke vrije dag én 13 ATV-dagen)
 • winst- en resultaatafhankelijke bonus
 • goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Interesse in deze veelzijdige functie van business improvement manager in Groningen? Reageer dan online en stuur jouw cv en (korte motivatie) mee. Voor vragen over de selectieprocedure is Marije Klomp (corporate recruiter) op dinsdag, woensdag en vrijdag bereikbaar op 06-23 57 59 96. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, neem dan contact op met Eddy van der Werff (Manager ICT, Digitalisering & Innovatie) via 06-20 81 30 21.

Deel deze vacature via