Vacature: Medewerker groen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij aankomend groenseizoen beschikbaar om aan het werk te gaan in het openbaar groen? Dan zoeken wij jou!

Als medewerker groen zorg jij ervoor dat het openbaar groen in de omgeving van Bedum er keurig bij blijft liggen. Onder andere parken, woonwijken en plantsoenen behoren tot jouw werkgebied. Om het groen bij te houden maak je gebruik van verschillende hulpmiddelen, zoals de heggenschaar, de bosmaaier, de bladblazer en de schoffel. Om aan het werk te gaan in het openbaar groen is het niet belangrijk om te beschikken over veel ervaring, als je maar weet van aan pakken en aan de slag wil!

Functie-eisen

  • Aanpakkersmentaliteit
  • B-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot groenvoorzieningsbedrijf uit de omgeving van Bedum, waarbij veelal gewerkt wordt in de provincies Groningen en Drenthe. 

Wat wij bieden

Als medewerker groen kun je vanaf aankomend groenseizoen fulltime aan het werk bij onze opdrachtgever in de omgeving van Bedum. Het betreffen bij goed bevallen werkzaamheden voor langere periode. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van de cao hoveniersbedrijf. Het exacte salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring, maar ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur. 

Start jij komend voorjaar in het groen? Reageer dan voor 24 december op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'medewerker groen' of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via