Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij deze winter beschikbaar en heb jij twee rechter handen? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij op zoek naar een montagemedewerker.

Als montagemedewerker ga jij assisteren bij het in elkaar zetten van complete sanitair-units en installeer je het sanitair. Ook ga je helpen met het opbouwen van picknickbanken, houten meubels en flightcases. Samen zorgen jullie ervoor dat de producten er netjes uitzien. Het zou mooi zijn als je enig bouwkundig- en technisch inzicht. Heb je dit niet, maar heb je wel twee rechterhanden? Dan komen we ook graag met jou in contact! Jouw ervaren collega's leren je graag de fijne kneepjes van het vak! 

Functie-eisen

  • betrouwbaar
  • twee rechterhanden
  • gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Drachten is een jong en succesvol bedrijf. Je gaat aan het werk in een klein team met 5 collega's. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan voor een periode tot (en met) april. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 15:45 uur. Wil jij 4 dagen per week werken? Dat is ook mogelijk. Het bruto uurloon is conform het cao Houtverwerkende industrie tussen de € 11,50 en € 13,00 dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij de montagemedewerker die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt tot uiterlijk 20 december reageren. Heb je nog vragen over deze vacature montagemedewerker of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via