Vacature: Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen en vind jij het fijn om er voor te zorgen dat mensen hun vuil weer kwijt kunnen? Voor Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde belader.

Voor HRM, een groeiende organisatie met een enthousiast team, zijn wij op zoek naar een belader voor de regionale huis-aan-huis inzameling. Samen met een chauffeur en twee andere collega’s haal jij het huis-aan-huis vuil op in de gemeente Westerkwartier en ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van de aangeboden deelstromen. Je werkt nauw samen met je collega’s en draagt bij aan een unieke inzameling van de huis-aan-huis inzameling.

  • Als belader zorg je voor een lach op de gezicht van bewoners van de Gemeente Westerkwartier- ze zijn hun vuil kwijt en het is keurig gesorteerd!
  • Iedere dag gezellig, samen met de collega-belader en de chauffeur. 
  • Lekker werken in de buitenlucht; wie wil dat niet?!
  • Geen dag is hetzelfde!

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • je woont in de gemeente Westerkwartier (of er vlakbij)

Over het bedrijf

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van onze unieke inzamelauto kunnen we negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc.

Bij HRM kun je een container huren voor diverse afvalstromen, ook kun je afval brengen bij ons afval brengstation in Grootegast. Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds goed bevallen tot de mogelijkheid hoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de cao beroepsgoederenvervoer.

Ben jij de aanvulling op het team van Hoeksema Regionale Milieudiensten? Solliciteer dan uiterlijk 17 December! Voor vragen of meer informatie over de vacature "Belader bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via